Események betöltése

Ha lenne megoldás az életed problémáira, akkor csak meg kéne találnod a megfelelő könyvet, vallást vagy tanfolyamot, és egycsapásra megtalálnád a boldogságot: de nincs ilyen varázsszer.

Amit az ELMÉN TÚL 8 alkalomból álló előadás-sorozat nyújt neked az az, hogy egy teljesen, gyökeresen eltérő világnézeten keresztül vezet be abba a létezésbe, amit sokan úgy hívnak, hogy megvilágosodás – vagy felébredés. A lényeg az, hogy felismerd, minden belőled fakad az életedben, mindent valóban te teremtesz, és  hogy hogyan ismerheted fel önmagadat mindenben, ami téged körülvesz. Ez a kurzus sem tud téged megtanítani semmire sem, nem tudja a kezedbe adni a boldogságot, de megmutatja, hogy hol nem találod meg azt, amit keresel, és neked kell végigmenned az úton, Önmagad felé.

A sok spirituális tanítás, vagy bármilyen földi tan, mind arra épít, hogy vannak jó és rossz dolgok. Így tapasztalja az ember a mindennapokat is, hiszen szeretné elkerülni a negatív élményeket és minél több pozitívat szeretne magának begyűjteni. Ez maga egy örökös körforgásban tart, amit Buddha úgy fogalmazott meg: szenvedés.

A szenvedésből való felébredés egy nagy világnézeti váltáson keresztül vezet, ahol felismered, hogy nincs jó és rossz: csak az ÉLET van, és Te ezt tapasztalod.

Az ELMÉN TÚL előadás-sorozatban megmutatom, hogy mely ILLÚZIÓK azok, amelyek távol tartanak téged Önmagadtól. Milyen illúzió az, amiben élsz és hogy ebből hogyan lehet felébredni, és hogyan teremted meg saját magadnak a saját szenvedéseidet.

* * * * * * * *

Ha eleged van a keresésből, és készen állsz arra, hogy meghalld a válaszokat a saját életedben, akkor azt az elméden túl fogod megtalálni. Túl a gondolatokon, túl az agyaláson. A válaszok, a tapasztalás készen áll, csak ki kell érte nyúlnod.

Március 20-án – szerda esténként – Budapesten indul egy 8 alkalomból álló előadás-sorozat, az Elmén Túl címmel. E találkozások célja tulajdonképpen az, hogy példákkal bemutatva válaszoljak azon kimondott és kimondatlan kérdéseidre, hogy miképpen is találhatod meg Itt és Most Önmagadat.

Az Elmén Túl fogod megtalálni a válaszaidat. Ehhez szeretnék térképet adni.

 

NE GYERE EL, HA:

Ha csak egy jobb életet szeretnél, amiben megoldod a gyermekkori traumáidat, vagy boldogabb szeretnél lenni, netán bőséget szeretnél, kérlek szépen, ne gyere el, mert csalódni fogsz. Bár a kurzus mellékterméke, hogy megtalálod a teljességet, és a tökéletes boldogságot, és ezért valószínűleg megtalálod az “életcélodat” meg a “társadat” meg a “bőséget”, de ha ez a célod, akkor csak csalódni fogsz.

CSAK AKKOR GYERE EL, HA:

Ha készen állsz önmagaddal szembe nézni, készen állsz TELJES FELELŐSSÉGET vállalni az Életedért: azaz mindenért, ami a Te valóságodban történik. Azért is, hogy az anyósod kibírhatatlan; ha a gyereked  tetováltatta magát és neked nem tetszik; ha munkahelyeden hülye a főnököd; mert gyerekkorodban bántottak, és így tovább…

 

Az előadás-sorozat indul: március 20-án, szerdán, 18:30-tól 20:30-ig. Utána minden szerdán, ugyanebben az időpontban, május 8-ig.

Helyszín: MagNet Ház Lótusz terme, Bp. VI. ker. Andrássy út 98.

Alkalmanként 3 000 forint a részvételi díj.

Jelentkezés: a lenti űrlap kitöltésével.

 

AJÁNDÉK: a kurzus “megkoronázásaként” – amennyiben minden alkalmon részt veszel -, a beszélgetéssorozat végén felajánlok egy 1 órás személyes konzultációt minden egyes résztvevőnek! Lesz egy alapvető közös világnézetünk, amiben már fél szavakkal is megértjük egymást, és tényleg le tudunk menni a problémáid gyökeréig. De a célom pont az, ezzel a beszélgetéssorozattal, hogy SOHA TÖBBÉ NE LEGYEN SZÜKSÉGED arra, hogy valaki más mondjon meg neked valamit. A konzultáció részleteit élőben egyeztetjük majd májusban.

 

* * *

Tematika

  1. Illúziók. Ha minden illúzió, akkor miért fáj annyira mégis?
  2. Az életed egy színdarab, aminek rendezője és a főszereplőt játszó színésze te magad vagy. Miért találkozol mégis olyannal, amit aztán tényleg biztosan nem teremtenél magadnak?
  3. Nincs szabad akarat – csak annak illúziója. Teremtés: miért működik néha, de legtöbbször miért nem tudod bevonzani azt, amit elképzeltél?
  4. Az életed teljes elfogadása, a tökéletes önszeretet megtalálása, avagy a világod tökéletes elfogadása – nem elméből.
  5. Gyakorlat: nézz szembe azzal, amivel évek óta nem mersz szembenézni
  6. Gyakorlat: fedezd fel, hogy a világban található problémák ott rejlenek benned.
  7. Gyarkorlat: Én vagyok.
  8. Nincs halál, s éppen ezért születés sincs. Valójában semmi sincs. Megvilágosodás.

Jelentkezés:

Név*

Email cím*

Megjegyzés

*kötelező mező