Események betöltése

Mint azt bizonyára hallottad már, minden évben szoktam úgynevezett “haladó” tábort tartani azoknak, akik már voltak Elmén Túl (a’la Dimisuli) előadássorozaton vagy valamilyen elvonuláson.

A tábor elsődleges “célja” az, hogy lehetőséget teremtsünk arra, hogy még mélyebben és még őszintébben lehessen szembenézni az esetleges kallódó aspektusokkal, és olyan tapasztalásokra tegyünk szert, amivel a hétköznapokat teljesen és totálisan át tudod alakítani. Olyan feladatokkal, témákkal készülök, ami nagyban “segít” abban, hogy Önmagad telejessége felé vezető utazáson az eltereléseket és illúziókat könnyedén magad mögött tudd hagyni.

Szoktam mondani egy-egy táborban, hogy “na, ezt majd csak a haladóban”: most számon kérhettem tőlem minden ilyet. Nem szeretném kerülni a forró kását: az isteni “Én Vagyok” beengedéséhez szeretnék neked MINDEN támogatást megadni – hogy elhidd, hogy képes vagy rá.

A tábor másodlagos célja az, hogy együtt legyünk, és jól érezzük magunkat. Tudod, társasjáték, beszélgetések, séták és más izgalmas tapasztalások várnak ránk azokkal az emberekkel, aki hozzánk hasonlóak és kötetlenül jól tudjuk magunkat érezni.

A tábor részletei:

Helye: Füle, az Arany Kócsag Vendégházban – http://www.aranykocsag.hu/

Időpont: NOVEMBER 1-4 (csütörtök – vasárnap)

Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés: napi háromszori vegetáriánus étkezés

Utazás: egyénileg

Az elvonulás díja: 59.000 Ft/fő

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 24 fő részvétele lehetséges!

A 30.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben.

 

Név*

Email cím*

Számlázási cím*

Megjegyzés

*kötelező mező