Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*
Elfogadom az adatvédelmi feltételeket
Önszántamból iratkozok fel a hírlevélree
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Egy különleges helyszín és különleges téma:

A balatonfüredi Égszínkék bár és kávézó izgalmas, egyedi fejlesztésű koktélokkal és egyedi hangulattal vár bennünket ezen az esti kikapcsolódáson.

A téma pedig örök: a PÁRKAPCSOLAT.

Együtt keresünk rá megoldást, hogy HOGYAN lehet úgy párkapcsolatban élni, hogy az ne járjon szenvedéssel, hanem tényleg egy csodálatos KÖZÖS utazás legyen.

Létezik vajon tökéletes társ, vagy ez csak a népmesék és a hollywoodi filmek sajátja? A spirituális vágy az ikerlángra és a lélektársra vajon csak megmérgezi a mindennapjainkat, vagy valóban elérhető a teljes boldogság?

Lehetséges boldog párkapcsolatban élni, létezik-e játszma,- és elvárás mentes együttlét? Áldozatot kell-e hozni, de az áldozat egyben lemondással és fájdalommal jár?

Nem egyszerű feladat ez, és talán nem is képes rá mindenki, mert komoly önismeretre van hozzá szükség. De ez a másfél órás előadás a segítségedre lehet abban, hogy Te is alkalmazni tudd a megoldásokat az életedben!

* * *

A férőhelyek korlátozottak, csak 25 fő jelentkezése lehetséges! Kérlek használd a lenti regisztrációs lehetőséget.

Az előadás után pedig az Égszínkék várja a kedves résztvevőket egy finom teára vagy a különleges koktélokra. Természetesen lehetőséged van az előadás alatt is fogyasztani a speciális, egyedi készítésű limonádékból vagy koktélokból.

Belépő: 2000 Forint

Helyszín: ÉgSzínKék Balatonfüred (Kisfaludy utca 1)

Időpont: 2020.03.06 19:00

Már nem lehet regisztrálni erre az eseményre