Leírás

A csillagképekben ősi bölcsességek rejlenek, amelyek pont azt mutatják meg, hogy hogyan tudsz KITÖRNI és FÖLÉ EMELKEDNI a hétköznapok szintjén megélt lehetőségeidnek! Tehát ez nem útmutató ahhoz, hogy te milyen vagy a párkapcsolatokban, hogy jó főnök vagy-e, esetleg milyen anyagiak várnak rád.

Ez az elemzés egy belső útmutató, egy belső térkép, s nem a személyiséged ismertetése.

Figyelem, ez NEM asztrológiai elemzés! A kézhez kapott 22-24 oldalas írás tartalmazza, hogy a belső tulajdonságaidat miképpen tudod magas szinten működtetni. Milyen buktatókra kell figyelned, hogyan tudod ezeket könnyedén venni?

Az elemzés szövegét meditáció alatt, illetve belső elmélyedés során írom, kinyílva az ég felé, rá szentelve az időt. Ezért az elemzés megrendelését követően két héten belül kapod kézhez azt.

Nem szükséges hozzá pontos születési időpont, hiszen a bolygók a csillagképekben egy nap alatt minimális utat járnak be. Így attól, hogy nem ismert a pontos születési óra-perc, az elemzést el tudom készíteni számodra.

 

Árak és elemzéstípusok:

Alap elemzés avagy születésed csillagerői az égitestek tükrében: 5 400 Ft

Az alap elemzés a 10 égitest (bolygók, a Nap és Hold) üzeneteit tartalmazza a csillagképekben. Ez nem teljes horoszkóp, a házak és fényszögek kapcsolatait nem tartalmazza. Ez kb. 15-17 oldal, 11-es betűmérettel.

 

Bővített elemzés – avagy születésed csillagerői, kisbolygók és más nevezetes pontok a csillagképekben: 9 800 Ft

A bővített elemzés a 10 égitest (bolygók, a Nap és Hold) kifejtésén felül a kisbolygók tovább finomított szellemi üzenetét tartalmazza, főleg a nőies minőségek terén, ezek a Ceres, Juno, Pallas és a Vesta, ezen kívül még a Chiron és a Lilith. Továbbá kifejtésre kerül a Zenit (csillagpecsét), azaz a születéskor a koronacsakra fölött álló csillagkép üzenete is, végül a karmikus üzeneteket rejtő felszálló és leszálló Holdcsomópontok helyzete, és a Hold fázisa is. Összesen 22-24 oldal, 11-es betűmérettel.

 

Bővített Elemzés + Csillagleső 2019: 11 900 Ft

A fentebb olvasható bővített elemzés és a Csillagleső 2019 című könyv kedvezményes csomagja. A könyv bolti ára 4500 forint, és részleteket itt olvashatsz róla.

 

Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást és az elemzés fedőlappal való ellátását. Fontos: nem vállalom olyan fiatalok/gyerekek elemzésének elkészítését, akik 1999 után születtek!

Ha nem kapsz levelet a megrendelésről, akkor feltétlenül jelezd az info kukac kissbalazskuno pont hu e-mail címen!