Csillagbölcselet elemzés

Az ember folyamatosan tör önmaga megismerésére, s ez a kivezető út a világban tapasztalt problémák köréből – illetve egy csodálatos lehetőség arra, hogy eredményesebben tudjuk kezelni belső erőinket, életünket. Ehhez a folyamathoz nagyon sok segítséget kap az ember, legyen az asztrológia, numerológia vagy bármilyen más ősi szimbólumokra építő nyelv, a lényeg mindig is az, hogy Önmagunkra rá tudjunk nézni egy tükrön keresztül. Ez a tükör sosem lesz teljes, sosem lesz tökéletes, de szinte kivétel nélkül segít abban, hogy valamit meglássunk önmagunkban. Mindenkiben ott szunnyad minden ismeret, de legtöbbször elnyomjuk magunkban, mert azt hisszük, hogy a külvilághoz kell hasonlítani magunkat. Holott az iránytű bennünk van, és mindenkinek saját iránytűje van, amelyet nem szabad máshoz mérni.

Az ősi bölcsességek üzeneteit rejtő csillagképek messze fölé emelkednek a hétköznapi élet mindennapi problémáin, mégis ebben rejlik a Valós tartalom, amelynek egy kivetülése jelenik meg például a horoszkóp 12 jegyében.

Vágysz Önmagad még teljesebb megismerésére,
vágysz még mélyebb szellemi üzenetekre?

Szeretnél tisztában lenni a benned lévő rejtett erőkkel? Szeretnéd megérteni milyen magaddal hozott kozmikus üzenetek rejlenek benned?

Ha megérted és megismered, hogy a téged jelképező égitestek pontosan hol és milyen csillagképben állnak, azzal egy csodálatos szellemi térkép birtokába kerülsz!

Mi is ez a Csillagbölcselet Elemzés?

A csillagképekben ősi bölcsességek rejlenek, amelyek pont azt mutatják meg, hogy hogyan tudsz KITÖRNI és FÖLÉ EMELKEDNI a hétköznapok szintjén megélt lehetőségeidnek! Tehát ez nem útmutató ahhoz, hogy te milyen vagy a párkapcsolatokban, hogy jó főnök vagy-e, esetleg milyen anyagiak várnak rád.

Ez az elemzés egy belső útmutató, egy belső térkép, s nem a személyiséged ismertetése.

Figyelem, ez NEM asztrológiai elemzés! A kézhez kapott 22-24 oldalas írás tartalmazza, hogy a belső tulajdonságaidat miképpen tudod magas szinten működtetni. Milyen buktatókra kell figyelned, hogyan tudod ezeket könnyedén venni?

Az elemzés szövegét meditáció alatt, illetve belső elmélyedés során írom, kinyílva az ég felé, rá szentelve az időt. Ezért az elemzés megrendelését követően két héten belül kapod kézhez azt.

Nem szükséges hozzá pontos születési időpont, hiszen a bolygók a csillagképekben egy nap alatt minimális utat járnak be. Így attól, hogy nem ismert a pontos születési óra-perc, az elemzést el tudom készíteni számodra.

Egy példa az elemzés esszenciájáról:

A képen látható 3 égitest esetében megtudhatod, hogy számodra mit üzen például a Vénusz az Ikrek csillagkép lábánál, ahogy éppen lejön a Tejútról… Mit üzen a fölötte álló Szekeres csillagkép, valamint az alatta fekvő Unikornis… a Nap esetében a Bika csillagkép, a Perszeusz, mint vezérlő elv?
És így tovább.
Minden egyes égitest szintén pontos kifejtésre kerül az elemzés során.

Milyen formában kapom kézhez az elemzést?

Kérheted az elemzést elektronikus úton megküldve, PDF formátumban (ebben az esetben a megrendeléskor megadott e-mail címedre küldöm a kért elemzést), vagy postai úton megküldve, kinyomtatva, fedőlappal ellátva.

Kérlek vedd figyelembe, hogy csak az 2000 előtt születetteknek készítem el ezt a fajta elemzést.

Árak és elemzéstípusok:

Alap elemzés avagy születésed csillagerői az égitestek tükrében: 5 400 Ft
Az alap elemzés a 10 égitest (bolygók, a Nap és Hold) üzeneteit tartalmazza a csillagképekben. Ez nem teljes horoszkóp, a házak és fényszögek kapcsolatait nem tartalmazza. Ez kb. 15-17 oldal, 11-es betűmérettel.

Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást és az elemzés fedőlappal való ellátását!

Bővített elemzés – avagy születésed csillagerői, kisbolygók és más nevezetes pontok a csillagképekben: 9 800 Ft
A bővített elemzés a 10 égitest (bolygók, a Nap és Hold) kifejtésén felül a kisbolygók tovább finomított szellemi üzenetét tartalmazza, főleg a nőies minőségek terén, ezek a Ceres, Juno, Pallas és a Vesta, ezen kívül még a Chiron és a Lilith. Továbbá kifejtésre kerül a Zenit (csillagpecsét), azaz a születéskor a koronacsakra fölött álló csillagkép üzenete is, végül a karmikus üzeneteket rejtő felszálló és leszálló Holdcsomópontok helyzete, és a Hold fázisa is. Összesen 22-24 oldal, 11-es betűmérettel.

Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást és az elemzés fedőlappal való ellátását!

Bővített Elemzés + Csillagleső 2019: 11 900 Ft
A fentebb olvasható bővített elemzés és a Csillagleső 2019 című könyv kedvezményes csomagja. A könyv bolti ára 4500 forint, és részleteket itt olvashatsz róla.

Az ár tartalmazza az ingyenes kiszállítást és az elemzés fedőlappal való ellátását!

Ha nem kapsz levelet a megrendelésről, akkor feltétlenül jelezd az info kukac kissbalazskuno pont hu e-mail címen!

Alap elemzés

5 400 Ft.
  • Alap elemzés – avagy születésed csillagerői az égitestek tükrében

Bővített elemzés

9 800 Ft.
  • Bővített elemzés – avagy születésed csillagerői, kisbolygók és más nevezetes pontok a csillagképekben

Bővített elemzés + Csillagleső 2019

11 900 Ft.
  • Bővített elemzés + Csillagleső 2019 könyv

Ha szeretnél egy Csillagbölcselet Elemzést, kérlek kattints a gombra!