Leírás

“Nagyon nagyon szeretem ezt a témát. Egyrészről, mert imádom a fizikát, másrészről pedig nagyon izgalmas. Célom, hogy mindenki számára közérthetően elmagyarázzam, hogy hol tart a fizikai jelenleg a valóság értelmezésében, és milyen emberi korlátok állnak az útjában annak, hogy tényleg továbblépjünk a valóság megértésében.
Ezek a korlátok pedig ott laknak mindenki fejében.” – Kunó

Kiss Balázs Kunó 2008-ban kezdett el írni, azóta több sikerkönyve jelent meg önismereti témában, ahol saját egyedi stílusában humorosan, közérthetően, és egyben tudományosan tálalja a spiritualitást.

Kunó – aki szabadidejében fizikát tanít egy Waldorf gimnáziumban – közérthetően bevezet a kvantumfizikai alapjaiba, hogy megmutassa mennyire másképpen működik a fizikai világunk,mint ahogyan gondoljuk – mindezt tudományos alapon.

Eljutunk egy határra, ahol nem lehet elválasztani a fizikát az ősi ezoterikus tanításoktól, egyedül a mindennapi alkalmazása az, ami nehézségbe ütközik.

Tényleg csak a megfigyelő határozza meg a valóságot ?

Tényleg léteznek párhuzamos univerzumok?

Létezik-e anyag?

Minden energia?

Vagy már energia sincs?

* * *

Az előadásban szereplő rajzok helyettesítésére érdemes megnézni ez a videót, vagy a mellékelt képeket.

* * *

A hanganyagot letöltési lehetőségét a megrendelés után egy e-mailben kapja meg. A LINK-re kattintva kérem mentse le a számítógépére. Ez egy tömörített fájl (zip), amit a kicsomagolás után akárhányszor meghallgathat. Az előadás maga MP3 formátumban található.